top of page

Jóga és nordic walking táborok

A jóga és a nordic walking számomra a tökéletes párosítás. A pörgés és a lecsendesedés, a kardió edzés és a statikus izommunka, a nyújtás. Építik, kiegészítik és tökéletesítik egymást.

Táboraimban ezt a két mozgásformát szeretném megismertetni és megszerettetni a résztvevőkkel. Somogyvámoson , Visegrádon és a Bakonyban jártunk korábban, de évről – évre új helyszínekkel bővítjük a palettát és visszatérünk a korábbi, jól bevált táborhelyekre is.


Mire számíthatsz a táborokban?

Teljes kikapcsolódásra, feltöltődésre és pihenésre. Napi több jógaóra és nordic walking kirándulás, Krisna völgyi látogatás és indiai főzőtanfolyam is gyakran színesíti a programot. Esténként közös játékkal, beszélgetéssel, pizsamapartyval zárjuk a napot.

Kinek ajánlom?

Elsősorban mindenkinek! :) Barátnőknek, baráti társaságoknak, házaspároknak, egyedül érkezőknek.... Tényleg mindenkinek, aki szeretne feltöltődni, kiszakadni a mókuskerékből, kicsit elmélyülni a jógában, megismerkedni a nordic walkinggal, mindezt jó hangulatban és vidám társaságban, csodaszép helyszíneken.


A táborozásban szervezőtársam Koltai András, a hazai nordic walking egyik legismertebb edzője https://gyalogolj.hu/


Iratkozz fel hírlevélre és kövess a facebookon, hogy időben értesülj a következő táborokról

41 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page