top of page

jún. 02., P

|

Jásd

Jóga & Nordic Walking tábor

Tickets are not on sale
See other events
Jóga & Nordic Walking tábor
Jóga & Nordic Walking tábor

Time & Location

2023. jún. 02. 0:00 – 2023. jún. 04. 3:00

Jásd, Kevala-Völgy

About the event

Helyszín: 

Megtaláltuk a Bakony lankái közt azt a helyet, amiről eddig nem is gondoltuk, hogy létezik... És tényleg, már a neve is árulkodó: Kevala – a tiszta tudat tere: https://kevalavolgyjasd.hu/rolunk/

Itt valóban kristálytiszta a levegő, érintetlen a természet és csillagos a nyári égbolt. A csendet csak a patakvíz csobogása és az állatok neszezése töri meg. Amint belépsz a kapun és eléd tárul a völgy a kis tóval, a domboldalban nyargalászó lovakkal, azonnal a telefonod után nyúlsz és lenémítod, mert érzed, ez az a hely, ahol minden külső inger felesleges és zavaró. Csodaszép, többhektáros birtok, ahol ücsöröghetsz a halastó stégjén, hűsölhetsz a kis erdő fáinak árnyékában, de gyűjtheted a tyúkólból az aznapi tojásokat, vagy hátra mehetsz lovat vagy tehenet simogatni, de akár le is ülhetsz és egyszerűen csak létezhetsz ebben az idilli környezetben.

Szálláshelyünk:

Egy csodálatos, a tavalyi évben átadott udvarházban fogunk lakni, ami, túlzás nélkül, minden apró részletében a gondosságról, a hihetetlenül jó ízlésről és a magas minőségról szól. Az a hely, ahol amint átléped a küszöböt, azonnal otthon érzed magad. Ahol minden a kényelmet és a háborítatlan pihenést szolgálja.

Elhelyezés:

3 db VIP (egyenként 2 max. 3 fős) luxusapartman, melynek lefoglalásához elsőbbséget biztosítunk azon vendégeink számára, akik korábbi táborainkba is velünk tartottak. Ezt a szállást elsősorban pároknak, vagy barátnőknek ajánljuk, mert minden szoba franciaágyas!

4 db 4 ágyas közösségi hálószoba, prémium minőségű ágyakkal, barátságos berendezéssel és közös, luxus kivitelű fürdőszobával. Ide jöhetnek akár baráti társaságok, de jó lehetőség azoknak is, akik szívesen tesznek szert új ismeretségekre.

Egyágyas szobát sajnos nem tudunk biztosítani!

Étkezés:

Reggelit helyben termett zöldségekből és a farm tyúkjainak tojásaiból a házigazdáink biztosítanak számunkra, a többiről azonban nekünk kell gondoskodnunk. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindenki hozza a kedvenc receptjét a hozzávalókkal Az alapanyagokról mi gondoskodunk, de azt gondoltuk a közös főzés jó móka lesz, akár a tűzhelynél, akár bogrács mellett kuktáskodunk. Napközben többnyire kirándulunk és mivel a környéken nincs étterem, a magunkkal vitt szendvicseket fogyasztjuk majd, a vacsorafőzésbe pedig bárki beszállhat, aki szeretne. Együtt csak kifőzünk valamit!

Közösségi terek:

Végre, hogy itt tartunk a leírásban. Az épületet több, kerti bútorokkal berendezett, fedett terasz veszi körbe, ahol a nap járásának megfelelően mindig találni hűs, árnyékos pihenőhelyet. Az épülettől nem messze, a patakon és a kis ligeten túl, a tűzrakóhely mellett kerti szaletli vár, akár megphenni, akár az esti sütőgetéshez előkészülni. A halastavon kis stégről lógathatod a lábad.....

Jógaterem: 

Egy csodálatos spirituális tér, ami azonnal ámulatba ejt. Csodálatos színek, fények, illatok és hangok ölelésében jógázhatunk és tölthetjük itt a közös időt.....és ha mindez nem lenne elég, van a kertben egy fantasztikus meditációs pagoda, egy önálló kis fészek, ahol a hatalmas ablakokon ömlik be a fény, a kupolából a csillagjegyek tekintenek le ránk, ahol tényleg egy háborítatlan, védelmező burokban érezhetjük magunkat.

Felszereltség:

Bár az épület maga a megtestesült vidéki romantika, a hamisítatlan vintage stílus, azért a modern technika kényelmét is élvezhetjük. Nespresso kapszulás kávéfőzők, távirányítós redőnyök és elektromosautó-töltő is a rendelkezésünkre áll. A pincében pedig szauna és játékterem vár minket, ha esetleg az időjárás nem engedi a kinttartózkodást.

Túraútvonalak:

Ha Bakony, akkor mindenkinek a csodaszép természeti környezet, a számtalan kilátópont és a történelmi látnivalók jutnak eszébe. Természetesen ez itt sincs másként. A környék számtalan, bárki által könnyen teljesíthető túraútvonalat kínál, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak a nordic walking gyakorlására is. Akkora birtokon fogunk megszállni, hogy már ennek a körbejárása is felér egy kirándulással és bármerre is indulunk, hamarosan valami szépséggel találkozunk. Meglátogatjuk többek közt a Tési Szélmalmokat, a híres Tési Kovácsműhelyt és a Rómaifürdőt is. Megmásszuk a környék vadleseit, hogy belássuk a meseszép tájat. A napi túraútvonalakat mindig úgy állítjuk össze, hogy a kezdő túrázóknak élmény, de a gyakorlottabbak számára is kihívás legyen. Akik szeretnének, akár nordic walking edzésen is részt vehetnek, sőt, aki korábban sosem nordicozott, annak megmutatjuk az alapvető tudnivalókat is, a hatékony nordicozáshoz.

Jógaórák:

Minden napunkat jógával kezdjük és zárjuk valamelyik csodás teremben, de ha jó az idő, akár a tópartra is kimehetünk. Többnyire hatha jógát fogunk gyakorolni, de igény esetén más jógafajtákat és több jógaeszközt is kipróbálhattok majd, mantrázunk, légzőgyakorlatozunk is spiriskedünk, mert ez egy ilyen csodahely....

Részvételi díj:

Early bird kedvezménnyel VIP 2 fős apartmanban ( csak 3 apartman van!!):

79.000 Ft /fő + Ifa

Regisztrációs határidő: ápr. 25. ( ápr. 25.után: 86.000 Ft / fő )

Early bird kedvezménnyel 4 ágyas szobában:

72.000 Ft / fő + Ifa

Regisztrációs határidő: ápr. 25.( ápr. 25.után: 79.000 Ft / fő )

Foglalási díj minden szállástípus esetén 40.000 Ft / fő ( átutalással fizetendő )

Fizetési határidő: ápr. 30.

A részvételi díj magában foglalja: 2 éjszaka szállás a választott szállástípuson, napi háromszori étkezés a fent leírtak szerint, ásványvíz, tea kapszulás kávé korlátlan fogyasztása a tábor teljes ideje alatt, túravezetés, nordic walking botok használata, jógaórák, jógaeszközök használata.

Tábornyitás: péntek 11.00 óra, táborzárás: vasárnap 17.00 óra

A tábor létszáma limitált, regisztrálj mielőbb!

Jelentkezésed a foglalási díj befizetésével válik véglegessé, a határidő lejárta után a helyeket felszabadítjuk a várakozók előtt!

Jelentkezni itt tudsz: nordicjogatabor@gmail.com

Várunk szeretettel!

Share this event

bottom of page